joi, 30 aprilie 2015

,, IUBIȚI BISERICA ,,

,, Frați prieteni, iubiți Biserica, căci în ea sunt viața și apa voastră vie, ce curge din izvorul nesecat al Duhului Sfânt. Biserica este pacea, curățirea, sfințirea, vindecarea, puterea ajutorul și slava voastră; în ea găsiți cele mai sublime idealuri ale umanității. O , cât de bună este Biserica! Slavă Domnului ei, Celui ce revarsă peste ea darurile Sale nenumărate! Să credeți cu adevărat , nu prin cuvinte, ci prin fapte, în Biserica cea Sfîntă, Sobornicească și Apostolească... Stați la Sfânta Liturghie până LA SFÂRȘIT, DOAR AȘA PRIMIȚI DUHUL SFÂNT ,, Sfântul Ioan de Kronstadt

miercuri, 22 aprilie 2015

O PĂRTICICĂ DIN MOAȘTELE SFÂNTULUI IOAN GURĂ DE AUR VOR FI ADUSE CU PRILEJUL HRAMULUI ÎN BISERICUȚA NOASTRĂ

VINERI SEARA, VOR FI ADUSE ÎN PAROHIA NOASTRĂ, CU PRILEJUL HRAMULUI, O PĂRTICICĂ DIN MOAȘTELE SFÂNTULUI IOAN GURĂ DE AUR DE LA PAROHIA CU ACELAȘI NUME DIN CLUJ-NAPOCA, PRIN BUNĂVOINȚA PĂRINTELUI PAROH MARIAN BOGDAN, ACESTEA VOR RĂMÂNE ÎN BISERICUȚA NOASTRĂ PÂNĂ DUMINICĂ SEARA.

marți, 21 aprilie 2015

SÂMBĂTĂ, 25.04.2015, HRAMUL PAROHIEI

CU BUCURIE, VĂ ANUNȚĂM, CĂ SÂMBĂTĂ, 25.04.2015, FACEM POMENIREA SF. AP. ȘI EV. MARCU - OCROTITORUL PAROHIEI NOASTRE, DECI SERBĂM HRAMUL. DE LA ORA 10.00, SFÂNTA LITURGHIE ÎN SOBOR DE PREOȚI. INVITAȚI: IEROM. BENEDICT VESA - SECRETAR EPARHIAL PROTOS. VISARION PAȘCA - DUHOVNICUL MĂNĂSTIRII FLOREȘTI ȘI TOȚI PREOȚII CARE ALCĂTUIESC CERCUL PREOȚESC - FLOREȘTI. LA FINAL TOȚI CEI PREZENȚI SE VOR PUTEA BUCURA DE AGAPA FRĂȚEASCĂ. CEI CARE AU SUNT AȘTEPTAȚI SĂ ÎMBRACE ȘI SĂ POARTE COSTUME TRADIȚIONALE , FIECARE DIN ZONA DE UNDE A VENIT! FIȚI ALĂTURI DE NOI LA CEAS DE SĂRBĂTOARE!