duminică, 1 decembrie 2013

Sunt mic și îmi iubesc Țara

*Nu uita că ești român....* a răsunat cu înflăcărare din gurile micuților noștri. Ziua de azi trebuia marcată așa cum se cuvine, de aceea, după Sfânta Liturghie, a fost prezentat un moment dedicat Zilei Naționale a României. Cu multă dăruire copiii care participă la proiectul *Vreau să cresc frumos, vreau să cresc cu Hristos*, unii îmbrăcați în straie populare, cu stegulețe în mâini au rostit poezii și au intonat cântece patriotice . A fost depus și un efort suplimentar de micuți, în sensul că toți cei prezenți au primit la sfârșit câte un steguleț confecționate în mare parte de ei.După atât efort a urmat și răsplata. Felicitări patrioților noștri!

4 comentarii:

  1. Bravo! Frumos stiti sa atrageţi copilasii! Si ce bine le stă in costume populare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt minunați în aceste costume. ceea ce ne bucură este faptul că sunt purtate cu mare dragoste de copilași s-a văzut lucrul acesta și ieri. Nu ne dorim pur și simplu să atragem copilașii (dacă se întâmplă și asta, e bine) ci să le arătăm că există ceva cu adevărat important: Dragostea de Dumnezeu , de părinți (educatori) și Țară. Lucrurile aceste nu pot pierii.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Sunt de principiul că educaţia înseamnă sămânţă într-o glastră. Oricât de modestă ar figlastra şi oricât de mică sămânţa, ea va rodi. Din acest punct de vedere, trebuie să dispunem de resursele necesare: răbdare, dragoste şi înţelepciune, astfel încât seminţele din glastrele noastre să rodească bogat; altfel spus, prin activităţile extraşcolare să le trezim copiilor interesul pentru obiceiurile şi tradiţiile populare, determinându-i să le îndrăgească, să le păstreze şi să le promoveze!

    RăspundețiȘtergere